Krokfors  Talot ja valot II Näytä suurempana

Krokfors Talot ja valot II

Uusi tuote

Serigrafia v. 2009, 44x62, kehystettynä hopea/patina puukehys n. 55x80.

Tiedot

640,00 € sis. alv

  • Patinoitu hopea/puukehys
  • Taitettu hopea/puu matala
  • Valkoinen puukehys kantikas
  • Ilman kehystä

Tiedot

Kristian Krokfors syntyi vuonna 1952 ja on työskennellyt kuvataiteilijana vuodesta 1978.  Opintonsa hän aloitti vuonna 1973 Taideteollisessa korkeakoulussa, Helsingissä. Vuonna 1974 hän muutti Englantiin opiskellakseen Leichester Polytechnicissä. josta hän valmistui 1977. Hän jatkoi opintojaan Croydon College of Artissa 1977-78, jonka jälkeen hän palasi Helsinkiin, jossa hän nykyisin asuu ja työskentelee.

 Vuonna 1985 Krokfors sai Vuoden nuori taiteilija –palkinnon, jonka Tampereen kaupunki ja Tampereen taidemuseo tällöin jakoivat ensimmäistä kertaa.

Vuosina 1988-90 hän asui ja työskenteli New Yorkissa. Vuonna 2001 hän palasi kaupunkiin työskennelläkseen Suomen USA:n Kulttuuri-instituutin Visuaalisten taiteiden säätiön stipendiaattina.

Yksityisnäyttely on 2008 Osborne Samuel Galleryssa, Lontoossa.Kristian Krokfors on pitänyt useita näyttelyjä; tapahtumia on ollut mm: Tampereen taidemuseossa, Amos Andersonin taidemuseossa, Helsingissä, Henie-Onstedin taidemuseossa, Oslossa, Gallerie Futurassa, Tukholmassa, Galleria Brondassa, Helsingissä, Dannenberg Galleryssä, New Yorkissa, Lemon Street Galleryssä, Dublinissa, Gallerie Forsblomilla, Helsingissä, Gallerie Norske Frafikeressä, Oslossa, Gallery Alexissa, Washingtonissa, Galleria Uusitalossa, Helsingissä, Galleria Manuel Ojedassa, Las Palmasissa ja  Suomen Madridin Instituutissa.

Hänen töitään on useissa kokoelmissa, mm. Nykytaiteen museossa, Helsingissä, Amos Andersonin taidemuseossa, Helsingissä, Helsingin kaupungin taidemuseossa, Tampereen taidemuseossa, Valton taidekokoelmissa, Eduskunnan taidekokoelmissa, Chigagon taideinstituutissa, Maailman pankin kokoelmissa, Washingtonissa, Public Works kokoelmissa ja University Collegessa, Dublinissa, Krakowan taidemuseossa, Puolassa, Ruotsin valtion kokoelmissa, Nurnbergin kaupungin kokoelmissa ja Albertinassa, Wienissä

.

Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Krokfors  Talot ja valot II

Krokfors Talot ja valot II

Serigrafia v. 2009, 44x62, kehystettynä hopea/patina puukehys n. 55x80.