Toimitus- maksuehdot

Yleistä

grafiikkakauppa.fi on Arttiimi Oy:n  ylläpitämä taiteen verkkokaauppa, jossa tuotteita myy Arttiimi Oy, Y 0815888-1 , Bulevardi 5, 00120 Helsinki, Hämeenpuisto 33, 33200 Tampere, 0400 733124.

Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Tilaukset toimitetaan postitoimipaikkaan (ellei toisin sovita), josta se on noudettavissa saapumisilmoituksen saavuttua. Verkkokaupasta vastaa Arttiimi Oy . Grafiikkakauppa.fi toimittaa tuotteita vain Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Tuotteilla on kotimaassa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle 2-5 työpäivän kuluessa. Toimitusaika riippuu tilauksen laajuudesta ja mahdollisista kehystys- tai muista töistä. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan sähköpostitse.

Maksuehdot

Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

LASKUTUS VAIHTO-/OSAMAKSU-EHTO

Haluttaessa voimme myös laskuttaa taideteoksen, jolloinka liitämme laskun mukaan. Asiakas saa halutessaan 12 kuukauden korottoman maksuajan. Näissä tapauksessa toivomme yhteydenottoa sähköpostilla  posti@)grafiikkakauppa.fi  tai soittamalla 0400 733124 | Ismo Malkki. Otamme sitten yhteyttä tilaukseen liittyen. 

Pakkaus
Grafiikkakauppa.fi tilatut taideteokset toimitetaan asianmukaisesti paketoituna.

Toimituskulut
Toimituskulut Suomeen postipakettina koon ja painon mukaan.  

Ilmainen kuljetus
Nouto Helsingin galleria  Bulevardi 5 ja Tampereen galleria Hämeenpuisto 33.

Reklamointi
Mahdolliset tuotereklamoinnit ja palautukset sekä kuljetusvahingot voi ilmoittaa joko sähköpostitse osoitteeseen posti@grafikkakkakauppa.fi tai puhelimitse numeroon +358 400 733124 (ti-pe 10-18). Kaikki lähetettävät  taideteokset tarkastetaan tuotetta lähetettäessä. Vauriotapauksissa suosittelemme viallisen tuotteen ja pakkauksen kuvaamista asioiden jouduttamiseksi

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä, vastaamme mielellämme kysymyksiin.

posti@grafiikkakauppa.fi | 0400 733124 | Ismo Malkki