Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Tilaukset toimitetaan postitoimipaikkaan (ellei toisin sovita), josta se on noudettavissa saapumisilmoituksen saavuttua. Verkkokaupasta vastaa Arttiimi Oy (0815888-19). Grafiikkakauppa.fi toimittaa tuotteita vain Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Tuotteilla on kotimaassa 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle 2-5 työpäivän kuluessa. Toimitusaika riippuu tilauksen laajuudesta ja mahdollisista kehystys- tai muista töistä. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan sähköpostitse.

Maksutavat
Maksaminen  turvallisesti CHECKOUT palvelulla

Maksaminen mahdollista pankkisiirrolla

Pakkaus
Grafiikkakauppa.fi tilatut taideteokset toimitetaan asianmukaisesti paketoituna.

Toimituskulut
Toimituskulut Suomeen postipakettina kaikille tilauksille on 9 €.  

Reklamointi
Mahdolliset tuotereklamoinnit ja palautukset sekä kuljetusvahingot voi ilmoittaa joko sähköpostitse osoitteeseen posti@grafikkakkakauppa.fi tai puhelimitse numeroon +358 400 733124 (ti-pe 10-18). Kaikki lähetettävät  taideteokset tarkastetaan tuotetta lähetettäessä. Vauriotapauksissa suosittelemme viallisen tuotteen ja pakkauksen kuvaamista asioiden jouduttamiseksi

Turvalliset maksutavat

Maksamisen vaihto-ehtona myös PANKKISIIRTO

Maksaminen CHECKOUT PALVELULLA

1. Turvallista ja luotettavaa maksunvälitystä

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Toiminta on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa asiakkaille ilmaisen ostoturvan. Mikäli et saa tilaamasi tuottetta ja yhteydenotto kauppiaaseen ei onnistu, CHECKOUT palauttaa tuotteen summan kokonaisuudessaan.

2. Helppoa kaupankäyntiä

Checkout -maksupalvelun käyttäminen on helppoa. Teet vain verkkokaupassa tilauksesi ja valitset haluamasi maksutavan. Checkout-palvelu kauppiaan verkkokaupassa takaa monipuoliset maksutavat, luotettavan ja helpon maksunvälityksen.

Checkout asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010   Arkisin klo 09 – 16

Laskutus vaihto-ehto

Haluttaessa voimme myös laskuttaa taideteoksen, jolloinka liitämme laskun mukaan. Tässä tapauksessa toivomme yhteydenottoa sähköpostilla  posti.grafiikkakauppa.fi  tai soittamalla 0400 733124 | Ismo Malkki. Otamme sitten yhteyttä tilaukseen liittyen.